Voor een therapiesessie mag je 50 minuten de tijd rekenen. Een sessie kost 70 euro voor individuele therapie en 90 euro voor koppeltherapie. Er wordt telkens op het einde van de consultatie afgerekend.

Je kan betalen door middel van een gepaste cash betaling of een betaalapp (payconiq, bancontactapp of je bankapp). Er is geen bancontactterminal voorzien.


Indien je een IQ-test wil laten afnemen voor jouw kind, is de duur van de test afhankelijk van leeftijd en de zorgvraag van jouw kind. Een IQ-test omvat de afname van de test, verwerking van de testgegevens en een uitgebreid verslag. Voor de IQ-test wordt 280 euro aangerekend.


Indien je niet aanwezig kan zijn op de afspraak, vraag ik je om de afspraak minstens 24u op voorhand te annuleren. Als de sessie te laat of niet wordt geannuleerd, zal deze volledig worden aangerekend.


Voor individuele therapie is er een terugbetaling voorzien vanuit Solidaris, Helan en Liberale Mutualiteit.


Er is een wachtlijst. Deze bedraagt enkele maanden. Een opstart is mogelijk ten vroegste in het najaar 2024. Indien je enkel tijdens de avonduren therapie kan volgen (na 17u), is de wachttermijn langer.


Multidisciplinaire praktijk Preva ligt op Turnhoutsebaan 98. Dit is schuin tegenover drankenhandel Prik en Tik Mol De Bierbron, de Roze Bakker en Nelles Textiel. Je kan gratis parkeren langs de baan of in de fietsenstalling aan de inkomdeur.

Als je toekomt, neem je plaats op de lange zwarte bank waar ik je kom oppikken.


De jaarlijkse vakantie is van 19 augustus 2024 tot en met 15 september 2024.